+
Bild: Heimstaden.
 • Heimstaden’s Copenhagen shopping spree continues

  PUBLICERAD 2019-02-01 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-01 19:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  Heimstaden keeps buying residential properties in Denmark. Its latest acquisition is a property under development containing 111 flats in the Bryggens Bastion area on centrally located Islands Brygge in Copenhagen. The seller is Danish company Bach Gruppen.

  The property has a total area of 7,900 sq.m. It is expected to be completed in the summer of 2020. The asset value is DKK 336 million and the deals is made as a company acquisition, financed through existing cash reserves and new loan facilities.

  “This project is an excellent supplement to our portfolio and the smaller area-efficient flats enable us to offer optimally located rental apartments at attractive rent levels. At the same time, we achieve good risk-adjusted returns”, Heimstaden’s new CIO Christian Fladeland, comments.

  Heimstaden was advised by Gorrisson Federspiel.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived