+
Bild: HEBA
 • Heba förvärvar i Salem

  PUBLICERAD 2019-02-25 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-02-25 11:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  HEBA förvärvar ett äldreboende i Salem. Säljare är Salems kommun. Tillträde beräknas till den 1 april.

  Äldreboendet inhyser 54 lägenheter och omfattar totalt 3650 kvadratmeter, fördelat på tre plan. Nuvarande hyresgäst är Salems kommun, som i samband med försäljningen har tecknat ett 20-årigt hyresavtal för fastigheten. Det årliga hyresvärdet uppgår till cirka 8 miljoner kronor.

  – Förvärvet av Salem Parken 6 innebär att vi ökar vårt ägande av vårdfastigheter ytterligare. HEBAs verksamhet är i första hand inriktad på att utveckla, äga och förvalta hyresbostäder men vår tillväxt kommer även omfatta äldreboenden, säger Patrik Emanuelsson, vd på HEBA Fastighets AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived