+
Helsinki. Photo: Sverrir Thór.
 • German fund acquires landmark property in Helsinki

  PUBLICERAD 2019-02-23 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-02-23 15:34

  Textstorlek

  Dela med andra

  German fund manager Quadoro Doric Real Estate has acquired the multi-use CBD property Diana, located on Yrjönkatu 16 in Helsinki. The 120 years old, four storey, building comprises residential flats, office and retail and has total LFA of roughly 3,400 sq.m.

  The property was acquired on behalf of the open-ended fund AIF Vontobel Sustainable Real Estate Europe, managed by Quadoro, and the buyer was advised by NCAP. It was the funds first acquisition in Finland. Nordanö acted as advisor to the seller, Svenska Folkskolans Vänner.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived