+
 • Första förvärvet för SLP

  PUBLICERAD 2019-02-28 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-02-28 19:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det nybildade bolaget Swedish Logistic Propety, SLP, med bland andra Peter Strand och Erik Selin, har med köpet av två logistikfastigheter i Malmöområdet genomfört sitt första förvärv.

  Fastigheterna, som är fullt uthyrda, omfattar tillsammans över 7 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta med möjlighet till framtida nybyggnation. Hyresvärdet uppgår till cirka 6 miljoner kronor årligen.

  -Vi är glada att kunna genomföra SLP:s första förvärv i en av Sveriges mest expansiva och intressanta regioner. De fastigheter som vi förvärvar ligger i attraktiva lägen och är i gott skick. Genom outnyttjade byggrätter har vi dessutom möjlighet till framtida nybyggnation, kommenterar Peter Strand som är styrelseordförande i SLP, i ett pressmeddelande.

  SLP  räknar med fortsattaförvärv under våren.
  -Tidigare i veckan tillträdde SLP sina nybyggda lokaler i Lockarp. Samtidigt tillträde Christian Berglund sin tjänst som fastighetschef i SLP och Nicklas Schmidt sin tjänst som affärsutvecklare i bolaget. Det gör att vi nu är väl rustade för fortsatta förvärv i enlighet med vår tillväxtstrategi, säger Peter Strand.

  SLP har sitt säte i Malmö och utöver Selin och Strand står Greg Dingizian, tidigare huvudägare i Victoria Park, och Mikael Hoffmann, en av ägarna till familjeägda byggkoncernen Er-Ho Bygg.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived