+
Foto: Gunnar Bach Pedersen/Wikimedia.
 • Balder rekryterar vd i Danmark

  PUBLICERAD 2019-02-01 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-02-01 09:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  Balder utser Flemming Joseph Jensen som vd för verksamheten i Danmark. Han är även vd för Sjaelsö Management, där Balder äger 49 procent, vilket han även kommer att vara framöver.

  Det var i februari 2016 som Balder förvärvade 49 procent av Sjaelsö, som jobbar med projektutveckling och byggledning i Danmark. Resterande 51 procent ägs av Flemming Joseph Jensen.

  – I samarbetet mellan Balder och Sjaelsö Management ser vi redan en stor synergieffekt och värdeskapande mellan bolagen. Balder ser fortsättningsvis goda förutsättningar att vidareutveckla och expandera verksamheten i Danmark, säger Balders vd Erik Selin.

  Det har inte avtalats om några framtida projekt mellan Balder och Sjaelsö Management. Balder kan alltså fortsätta utveckla och investera i fastighetsprojekt i Danmark med andra aktörer, likaså Sjaelsö Management som kan ingå utvecklings- och samarbetsavtal med andra fastighetsinvesterare och samarbetspartners.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived