+
Kontorshuset Dungen, i Hyllie. Bild: Wihlborgs
 • Wihlborgs hyr ut i Malmö

  PUBLICERAD 2019-01-16 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-16 11:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs har under den senaste tiden tecknat en rad hyresavtal i Hyllie och centrala Malmö. I samband med detta är kontorsprojektet Dungen i Hyllie fullt uthyrt.

  I centrala Malmö har Wihlborgs tecknat två nya avtal och utökat ett befintligt. Region Skåne hyr 1600 kvadratmeter i fastigheten Erik Menved 37 för att etablera Ungdomsmottagningen på platsen. I fastigheten Väktaren 3 utökar hyresgästen VA Syd sina lokaler med 700 kvadratmeter, utöver de 4000 kvadratmeter som man hyrt sedan 2016, och i fastigheten S:t Jörgen 21 hyr Wihlborgs ut kontorslokaler för cirka 800 kvadratmeter till ny hyresgäst.

  I kontorshuset Dungen hyr Tullverket ytterligare 1200 kvadratmeter, utöver de 6300 kvadratmeter som myndigheten hyrt sedan 2017. Dessutom har Wihlborgs tecknat hyresavtal med en hudklinik om 400 kvadratmeter och med Ferrero Scandinavia om 900 kvadratmeter i samma fastighet.  Inflyttning startar från april 2019.

  – Vi ser en fortsatt god efterfrågan på kontor i Malmö, i synnerhet i centrala och kommunikationsnära lägen. Våra vakanser är historiskt låga när det gäller kontor i Malmö och vi ser med tillförsikt på 2019. Nu är det viktigt att vi fortsätter utveckla nya kontorsytor på attraktiva platser för att möta efterfrågan, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived