+
Exteriör Solna Strand. Bild: Vasakronan
 • SCB flyttar till Solna Strand

  PUBLICERAD 2019-01-23 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-23 12:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan hyr ut 7200 kvadratmeter i Solna Strand till SCB. Inflyttning sker under sommaren 2020.

  Projekt Strand är uppdelat i två etapper och omfattar totalt 26000 kvadratmeter fördelat på tre byggnader. Den första etappen, som omfattar totalt 4400 kvadratmeter, är färdigställd och fullt uthyrd. Den andra etappen påbörjades i samband med uthyrningen till Universitets-och högskolerådet tidigare i november. Projektet beräknas vara fullt färdigställd under hösten 2020.

  – SCB har varit vår hyresgäst i befintliga lokaler i Garnisonen sedan tidigt 70-tal. Med flytten till Strand får de mer ändamålsenliga och sammanhållna lokaler med väldigt goda kommunikationer, säger Anna Nyberg, chef fastighetsutveckling Stockholm.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived