+
Per Hedebäck. Foto: Projektengagemang.
 • Projektengagemang förvärvar arkitektkontor

  PUBLICERAD 2019-01-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-09 14:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  Projektengagemang utökar inom arkitektur och förvärvar Mats & Arne Arkitektkontor med 25 medarbetare. Arkitektbyrån har sin verksamhet i Göteborg och Stenungsund och omsätter drygt 20 miljoner kronor.

  – Det känns roligt att välkomna Mats & Arne Arkitektkontor in i koncernen. De stärker nu vårt multidisciplinära erbjudande i den snabbt växande Göteborgsregionen och det känns extra intressant i och med deras starka industriella koppling, säger Per Hedebäck, vd och koncernchef på Projektengagemang.

  – Med Projektengagemang får vi en stabil grund att stå på och möjligheter att fortsätta utvecklas. Våra värderingar ligger väldigt nära varandra och det har varit avgörande för oss. Vi går en spännande framtid till mötes, säger Arne Algeröd, vd på Mats & Arne Arkitektkontor.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived