+
Bild: Skanska
 • PE flyttar till Citadellsstaden

  PUBLICERAD 2019-01-16 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-16 10:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skanska Öresund hyr ut till Projektengagemang i Aura, i Citadellsstaden, Malmö. Hyresavtalet avser cirka 1700 kvadratmeter och kontoret blir Projektengagemangs nya regionkontor i staden.

  – Vi ser mycket fram emot att flytta in i Aura, det är moderna lokaler med en utformning som tilltalar oss. Nu kan vi stärka vårt erbjudande i regionen och ge våra kunder än mer innovativa och hållbara lösningar genom samlad kompetens och ökad samverkan, säger Anna Neuhauser på Projektengagemang.

  Övriga hyresgäster är i nuläget Trädgårdh Advokatbyrå, Lindab, Grant Thornton, Adecco och Malmö Stads förskola Triton. Det är endast cirka 1000 kvadratmeter uthyrningsbar yta kvar i Aura.

  – Det är glädjande att få välkomna Projektengagemang till Aura och Citadellsstaden. Det är en spännande teknik- och arkitektkoncern inom samhällsbyggnad och industri som nu flyttar ihop sin verksamhet, säger Jessica Andersson, Skanska Öresund.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived