+
 • Ny logistikpark på gång i Stockholm

  PUBLICERAD 2019-01-07 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-01-07 16:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Logicenters och Kilenkrysset har påbörjat projektering för en ny logistikpark i Bålsta utanför Stockholm. Planerna omfattar över 300 000 kvadratmeter mark.

  Området som ska utvecklas är 312 400 kvadratmeter stort och byggnation kan uppföras på 150 000 kvadratmeter av dessa.

  – Det är väldigt stort för oss att etablera en helt ny logistikpark. Området har stor potential att bli en logistisk knutpunkt framöver och tillsammans med Kilenkrysset och Håbo kommun gör vi det möjligt. Vi har goda relationer sedan tidigare och samarbetet har alltid fungerat bra. Nu planerar vi för att påbörja fastighetsutveckling på marken under andra kvartalet i år, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

  – Vi har redan påbörjat projekteringen av marken och är fyllda med tillförsikt inför etableringen. Logistikparken kommer att utvecklas på bra mark och ha ett optimalt läge där 3,5 miljon människor finns inom en timmes resa, säger Jens Persson, CEO på Kilenkrysset.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived