+
Stockholmsverken, Magnus Ladulåsgatan. Bild: AMF Fastigheter
 • Ny hyresgäst i Stockholmsverken

  PUBLICERAD 2019-01-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-22 10:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  EVRY etablerar sina dotterbolag NetRelations och Findwise i Stockholmsverken, AMF Fastigheters nya mötesplats på Södermalm, Stockholm. Vidare kommer EVRY Strategic Design Lab även skapa ytor för kreativt samarbete med kunder. Uthyrningen avser totalt cirka 1400 kvadratmeter.

  – Det är jättekul att så innovativa företag med ett tydligt fokus på att skapa en bra arbetsplats vill utvecklas i Stockholmsverken. Det här ska bli en plats där människor kan växa med sina idéer och vi ser verkligen att dessa snabbväxande företag är med och skapar rätt förutsättningar för det, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

  Inflyttning sker under våren 2019. Tenant & Partner agerade rådgivare åt hyresgästen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived