+
pengar sedlar Bild: Riksbanken
 • Ikano Bostad köper i Kungälv

  PUBLICERAD 2019-01-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-18 10:03

  Textstorlek

  Dela med andra

  Ikano Bostad har förvärvat två fastigheter av Kungälvs kommun. Förvärvet möjliggör byggnation av cirka 100 nya bostäder.

  Affären är en del i den avsiktsförklaring som tecknades mellan Ikano Bostad och Kungälvs kommun under 2015. Avtalet innebär att Ikano Bostad ska bygga totalt 500 bostäder i kommunen mellan 2017 – 2022.

  – Vi är väldigt glada över att ha förvärvat två fastigheter med så bra läge i Kungälv och att det sociala hållbarhetsarbetet som vi har åtagit oss i avsiktsförklaringen löper på så bra, säger Katarina Widén Allansson, regionchef Väst på Ikano Bostad.

  Den första fastigheten tillträddes den 21 december och där är planen att bygga runt 50 bostadsrätter. Ikano Bostad tillträder den andra fastigheten i slutet av 2019. Produktionsstart är beräknat till 2020.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived