+
 • Hemsö köper i Trelleborg

  PUBLICERAD 2019-01-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-10 14:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hemsö förvärvar tre fastigheter i centrala Trelleborg.  Affären uppgår till cirka 80 miljoner kronor.

  Förvärvet består av en handelsfastighet, Thelinska Magasinet och byggrätter på 15000 kvadratmeter. Största hyresgästerna i handelsfastigheten är i nuläget H&M, Region Skåne och Swedbank. De befintliga byggnaderna omfattar 5900 kvadratmeter.

  – Vi är mycket glada över att kunna bidra till Trelleborgs stadsutveckling. Vi ser en stor utvecklingspotential i fastigheterna och kommer nu att påbörja planeringen för området med inriktning på samhällsservice, säger Robert Cardell, Projektutvecklare på Hemsö.

  Köpet sker från Abitares konkursbo.

  – Det är med stor glädje och tillförsikt vi kan konstatera att arbetet med kvarteret Herkules nu kan gå vidare. Abitares konkurs har bromsat utvecklingen i detta centrala kvarter och nu hälsar vi Hemsö varmt välkomna och vi ser fram emot att få vara en del i omdaningen, säger Mikael Rubin, kommunstyrelsens ordförande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived