+
 • Flertal rekryteringar för Croisette

  PUBLICERAD 2019-01-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-18 15:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

  Croisettes transaktionsteam i Malmö får tillökning av Andreas Larsson som tillträtt som Junior Associate. Han kommer närmast från Niras där han arbetat med byggprojektledning.

  Mirzeta Hasific har anställts som Associate inom uthyrningsverksamheten i Göteborg. Hon kommer senast från SBC där hon arbetat som hyres- och avgiftsförvaltare och tillträdde sin tjänst den 14 januari.

  Fitore Regjepaj rekryteras till värderingsverksamheten i Malmö och tillträder i början av februari. Hon kommer från Bryggan Fastighetsekonomi där hon arbetat med värdering och analys.

  Även Joel Jonsson, Cecilia Jönsson, Cassandra Steffensen, Filip Bodin, Victor Smångs och Felix Estréus har rekryterats till Malmö och Stockholm.

  – Vi genomförde fyra transaktioner i andra halvan av december, lyckades mycket bra med ett tiotal uthyrningar och har aldrig tidigare haft så mycket uppdrag i värderingsverksamheten. Det är glädjande att vi har en hög grad nöjda och återkommande kunder, varför jag vågar konstatera att vår expansion kommer fortsätta i en aggressiv takt även 2019, säger Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partner.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived