+
 • Flertal rekryteringar för Croisette

  PUBLICERAD 2019-01-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-18 15:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

  Croisettes transaktionsteam i Malmö får tillökning av Andreas Larsson som tillträtt som Junior Associate. Han kommer närmast från Niras där han arbetat med byggprojektledning.

  Mirzeta Hasific har anställts som Associate inom uthyrningsverksamheten i Göteborg. Hon kommer senast från SBC där hon arbetat som hyres- och avgiftsförvaltare och tillträdde sin tjänst den 14 januari.

  Fitore Regjepaj rekryteras till värderingsverksamheten i Malmö och tillträder i början av februari. Hon kommer från Bryggan Fastighetsekonomi där hon arbetat med värdering och analys.

  Även Joel Jonsson, Cecilia Jönsson, Cassandra Steffensen, Filip Bodin, Victor Smångs och Felix Estréus har rekryterats till Malmö och Stockholm.

  – Vi genomförde fyra transaktioner i andra halvan av december, lyckades mycket bra med ett tiotal uthyrningar och har aldrig tidigare haft så mycket uppdrag i värderingsverksamheten. Det är glädjande att vi har en hög grad nöjda och återkommande kunder, varför jag vågar konstatera att vår expansion kommer fortsätta i en aggressiv takt även 2019, säger Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partner.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Utbuds eller efterfrågeproblem på bomarknaden?

  Krönikor I den bostadspolitiska debatten betonar vissa främst åtgärder på utbudssidan, medan andra fokuserar på efterfrågesidan. Här är ett försök att formulera några grundläggande principer för när en viss typ av åtgärder är lämplig.

 • Bostadspriserna steg i mars

  Bostäder Prisindex för privatägda bostäder steg med 0,7 procent i mars. Det visar siffror från Valueguard. 

 • Tobias Bjurling ny CFO på Svevia

  Rekrytering Tobias Bjurling har utsetts till ny ekonomi-och finanschef på Svevia. Han efterträder Åsa Neving, som gått över till rollen som CFO på Bravida.

 • ANNONS
  • Hyr ut 4200 kvadratmeter i Göteborg

   Uthyrning väst Novi Real Estate har, inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag åt SEB Trygg Liv, tecknat tre nya hyresavtal i Göteborg under det första kvartalet. Hyresgästerna är Göteborgs Universitet, Cerner Sweden och Adecco. 

  • HSB vill se statliga startlån

   Bostäder, Politik Ett statligt startlån för unga skulle korta tiden det tar att spara ihop till en insats väsentligt, enligt ett rapport som WSP tagit fram på uppdrag av HSB. 

 • Ivana Stankovic till Svenska Hus

  Rekrytering, Syd Svenska Hus rekryterar Ivana Stankovic som regionchef i Skåne. Hon kommer närmast från Vasakronan, där hon varit affärsområdeschef i Malmö och Lund. 

 • ANNONS
 • Även Peab och Skanska i ramavtal

  Fastighetsmarknad Peab och Skanska har tecknat ett ramavtal med Specialfastigheter – ett identiskt avtal som NCC och Serneke har sedan tidigare kommunicerat att man skrivit på. Fördelas uppdragen jämnt mellan aktörerna innebär avtalet cirka 2,5 miljarder kronor per aktör. 

 • Serneke bygger i Alingsås

  Fastighetsmarknad väst Serneke Bygg har tecknat ett entreprenadkontrakt för uppförandet av ett nytt varuhus på Bolltorps handelsområde i Alingsås. Kontraktet är värt cirka 37 miljoner kronor. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived