+
 • Fastpartner hyr ut i Norrköping

  PUBLICERAD 2019-01-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-21 16:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastpartner har tecknat nya hyresavtal med tre kunder i Norrköping – Kunskapsskolan i Sverige, Suez Recycling och Packoplock Scandinavia.

  Kunskapsskolan hyr cirka 53000 kvadratmeter i fastigheten Bomullsspinneriet 3. Skolan bedriver sedan tidigare en gymnasieskola i fastigheten Gropen 9 hos Fastpartner och som nu flyttas till nyrenoverade lokaler. Avtalet löper på i 15 år.

  Suez Recycling utökar sitt nuvarande kontrakt och hyr ytterligare 4500 kvadratmeter lokalyta samt 14000 kvadratmeter utställningsyta i fastigheten Amerika 3. Totalt hyr företaget 6800 kvadratmeter lokalyta och runt 34000 kvadratmeter uppställningsyta i fastigheten. Det nya hyresavtalet löper på i 10 år.

  Packoplock Scandinavia har tecknat ett 5-årigt hyresavtal i fastigheten Amerika 3. Uthyrningen avser totalt cirka 14700 kvadratmeter. Företaget har successivt utökat sin yta i fastigheten sedan 2012 och i samband med det nya hyreskontraktet utökar Packoplock den nuvarande ytan med cirka 2700 kvadratmeter.

  – Det är glädjande att dessa hyresgäster i Norrköping nu väljer att utöka och förlänga sina hyreskontrakt i takt med att verksamheterna växer. Detta innebär sammantaget att hyresintäkterna ökar med cirka 10 miljoner kronor, säger Christopher Johansson, vice vd & Marknadschef på Fastpartner.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived