+
 • Fastpartner hyr ut i Norrköping

  PUBLICERAD 2019-01-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-01-21 16:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastpartner har tecknat nya hyresavtal med tre kunder i Norrköping – Kunskapsskolan i Sverige, Suez Recycling och Packoplock Scandinavia.

  Kunskapsskolan hyr cirka 53000 kvadratmeter i fastigheten Bomullsspinneriet 3. Skolan bedriver sedan tidigare en gymnasieskola i fastigheten Gropen 9 hos Fastpartner och som nu flyttas till nyrenoverade lokaler. Avtalet löper på i 15 år.

  Suez Recycling utökar sitt nuvarande kontrakt och hyr ytterligare 4500 kvadratmeter lokalyta samt 14000 kvadratmeter utställningsyta i fastigheten Amerika 3. Totalt hyr företaget 6800 kvadratmeter lokalyta och runt 34000 kvadratmeter uppställningsyta i fastigheten. Det nya hyresavtalet löper på i 10 år.

  Packoplock Scandinavia har tecknat ett 5-årigt hyresavtal i fastigheten Amerika 3. Uthyrningen avser totalt cirka 14700 kvadratmeter. Företaget har successivt utökat sin yta i fastigheten sedan 2012 och i samband med det nya hyreskontraktet utökar Packoplock den nuvarande ytan med cirka 2700 kvadratmeter.

  – Det är glädjande att dessa hyresgäster i Norrköping nu väljer att utöka och förlänga sina hyreskontrakt i takt med att verksamheterna växer. Detta innebär sammantaget att hyresintäkterna ökar med cirka 10 miljoner kronor, säger Christopher Johansson, vice vd & Marknadschef på Fastpartner.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Utbuds eller efterfrågeproblem på bomarknaden?

  Krönikor I den bostadspolitiska debatten betonar vissa främst åtgärder på utbudssidan, medan andra fokuserar på efterfrågesidan. Här är ett försök att formulera några grundläggande principer för när en viss typ av åtgärder är lämplig.

 • Bostadspriserna steg i mars

  Bostäder Prisindex för privatägda bostäder steg med 0,7 procent i mars. Det visar siffror från Valueguard. 

 • Tobias Bjurling ny CFO på Svevia

  Rekrytering Tobias Bjurling har utsetts till ny ekonomi-och finanschef på Svevia. Han efterträder Åsa Neving, som gått över till rollen som CFO på Bravida.

 • ANNONS
  • Hyr ut 4200 kvadratmeter i Göteborg

   Uthyrning väst Novi Real Estate har, inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag åt SEB Trygg Liv, tecknat tre nya hyresavtal i Göteborg under det första kvartalet. Hyresgästerna är Göteborgs Universitet, Cerner Sweden och Adecco. 

  • HSB vill se statliga startlån

   Bostäder, Politik Ett statligt startlån för unga skulle korta tiden det tar att spara ihop till en insats väsentligt, enligt ett rapport som WSP tagit fram på uppdrag av HSB. 

 • Ivana Stankovic till Svenska Hus

  Rekrytering, Syd Svenska Hus rekryterar Ivana Stankovic som regionchef i Skåne. Hon kommer närmast från Vasakronan, där hon varit affärsområdeschef i Malmö och Lund. 

 • ANNONS
 • Även Peab och Skanska i ramavtal

  Fastighetsmarknad Peab och Skanska har tecknat ett ramavtal med Specialfastigheter – ett identiskt avtal som NCC och Serneke har sedan tidigare kommunicerat att man skrivit på. Fördelas uppdragen jämnt mellan aktörerna innebär avtalet cirka 2,5 miljarder kronor per aktör. 

 • Serneke bygger i Alingsås

  Fastighetsmarknad väst Serneke Bygg har tecknat ett entreprenadkontrakt för uppförandet av ett nytt varuhus på Bolltorps handelsområde i Alingsås. Kontraktet är värt cirka 37 miljoner kronor. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived