+
Bild: Wästbygg
 • Wästbygg bygger bostäder i Limhamn

  PUBLICERAD 2018-12-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-12-11 10:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wästbygg kommer, i samverkan med Vita Örn AB, att uppföra 191 lägenheter i Limhamn, i Malmö.

  Kvarteret Gjutformen 1 kommer omfatta cirka 21 000 kvadratmeter och utöver lägenheterna tillkommer även två lokaler samt garage.

  Det senaste projektet avser etapp två inom ett bostadsområde där Wästbygg redan är aktiva och för tillfället uppför 84 hyreslägenheter för Vita Örn. De lägenheterna beräknas vara färdigställda i början av 2019.

  – Wästbygg är glada för det fortsatta förtroendet och möjligheten att uppföra ytterligare 191 lägenheter med hög standard och fint arkitektoniskt uttryck. Vi ser fram emot kommande arbete, säger Henrik Hopp, regionchef inom Wästbygg AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • “Låna av varandra är något som måste hända”

  Business Arena Göteborg, Ekonomi Det finns många osäkerhetsfaktorer att hålla öga på under 2019, handel, geopolitik, EU:s framtid, nya teknologier och nya affärsmodeller som växer fram. Tim Moonen, Managing Director, The Business of Cities, gästade Business Arena Göteborg för att tala om de nordiska städernas plats i det nya landskapet.

 • Tobinentreprenör går i konkurs

  Börs Q-Gruppen Bygg AB, som är totalentreprenör till två av Tobin Properties bostadsprojekt, har försatts i konkurs.

 • Åsa Henninge till Akademiska Hus

  Rekrytering Åsa Henninge blir ny marknadsområdesdirektör på Akademiska hus. Hon kommer närmast från rollen som vd på Wästbygg Projektutveckling.

 • ANNONS
 • SSM vinner mot par i Tingsrätten

  Börs Stockholms Tingsrätt har på tisdagen dömt till SSM:s fördel i en tvist mellan bolagets bostadsrättsförening West Side Solna och ett par som tecknat ett förhandsavtal om bostadsköp.

 • ANNONS
 • Engagemanget som lyfter staden

  Business Arena Göteborg, Samhälle Även i landet lagom sker inte saker av sig självt och de epitet som kopplats till Sverige har hamnat under lupp. Men det går att vända en negativ trend. Hamid Zafar gästade Business Arena Göteborg för att berätta om sitt engagemang och arbete med Sjumilaskolan i Göteborg.

 • SBB miljardköper av Hemsö

  Transaktioner Samhällsbyggnadsbolaget förvärvar totalt 14 fastigheter av Hemsö för runt 1,2 miljarder kronor. Fastigheterna är belägna i Stockholm och Västra Götaland. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived