+
Bild: Victoria Park
 • Victoria Park hyr ut till Karlskrona kommun

  PUBLICERAD 2018-12-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-12-20 13:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Victoria Park har tecknat ett femårigt hyresavtal för kontorslokaler i centrala Karlskrona. Ny hyresgäst är Karlskrona kommun.

  Uthyrningen avser en yta på drygt 600 kvadratmeter och den årliga hyresintäkten uppgår till cirka 800 000 kronor. Lokalerna kommer anpassas till ett specifikt verksamhetsområde inom kommunens äldreförvaltning.

  – Förutom lokaler anpassade för vår organisation samt syfte och mål innebär det samtidigt en nystart för hela vår verksamhet, säger Carina Thörnquist, Verksamhetschef Resurs och kompetens på äldreförvaltningen, Karlskrona Kommun.

  Tillträde sker den 1 april 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Per Bolund blir ny bostadsminister

  Valåret 2018 I den nya regeringen lämnar bostadsfrågorna näringsdepartementet och flyttas istället till finansdepartementet, under ledning av Per Bolund (MP) – något branschen initialt reagerar positivt till. Samtidigt inrättas ett nytt infrastrukturdepartement.

 • Fastighetsbolagen stiger till rekordnivå

  Börs Stockholmsbörsens fastighetsindex stiger till en ny rekordnivå på måndagen efter en stark inledning på det nya året som höjt sektorn nästan 8 procent.

 • Flertal rekryteringar för Croisette

  Rekrytering Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

 • ANNONS
 • Ny koncernchef på Scandic

  Hotell Jens Mathiesen tar över som vd och koncernchef i Scandic Hotels Group och efterträder därmed Even Frydenberg.

 • ANNONS
 • Klövern hyr ut i Köpenhamn

  Uthyrning Klövern har tecknat två hyresavtal i Köpenhamn. Bolaget hyr ut cirka 3500 kvadratmeter kontorsyta till AP Pension. Dessutom hyr TUI Danmark cirka 970 kvadratmeter i fastigheten kallad Codan-huset.

 • Fler bostäder i Ängelholm

  Bostäder Midroc har, tillsammans med Wingårdhs Arkitektkontor, vunnit en markanvisningstävling i Ängelholm. Planen för området är att skapa en ny mötesplats med nya bostäder och utveckling av den nuvarande Parkskolan. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived