+
 • Storuthyrning för Prologis i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-12-05 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-12-05 15:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  Prologis har tecknat ett hyresavtal för nästan 20 000 kvadratmeter logistikytor med e-handlaren Jollyroom. Lokalerna ligger i anslutning till bolagets tidigare logistikytor i området kring Göteborgs Hamn.

  Hyresavtalet gäller två anläggningar i nybyggda Park Göteborg II.

  – I och med det nya avtalet med Prologis har vi bara under 2018 ökat vår totala lageryta från 35 000 kvadratmeter till 85 000 kvadratmeter. Lokalerna är placerade i nära anslutning till två av våra andra lager i området Göteborgs hamn och är ett steg i att centralisera hela logistikverksamheten. Centraliseringen kommer att bli en viktig del för att kunna fortsätta effektivisera vårt logistikflöde och vid framtida expansion kunna möta kundernas krav på snabba leveranser på samtliga marknader, säger Ole Sauar, vd och majoritetsägare av Jollyroom. 

  Så sent som i september tecknade Jollyroom ett hyresavtal om 20 000 kvadratmeter med Castellum i Hisingen Logistikpark.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived