+
 • Stenvalvet rekryterar två

  PUBLICERAD 2018-12-07 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-12-07 15:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stenvalvet förstärker organisationen genom att rekrytera Ulrika Lindh som analytiker och Steve Kou som biträdande förvaltare. Båda tillträder i januari.

  Ulrika kommer senast från rollen som brf-analytiker hos Veidekke Bostad. Hon kommer sitta på huvudkontoret i Stockholm.

  – Stenvalvets allt större fastighetsportfölj ger oss fler möjligheter att utveckla vårt eget bestånd. Ulrikas profil är det vi har sökt efter och vi är glada över att kunna hälsa henne välkommen till Stenvalvet, säger Sara Östmark, vice vd och Affärsutvecklingschef.

  Steve har senast avslutat sin utbildning inom fastighetsförvaltning. Han kommer arbeta från Jönköpingskontoret.

  – Stenvalvets växande fastighetsbestånd ger oss ett större förvaltningsuppdrag. Vi ser fram emot att få Steve på plats i Jönköping, säger Mattias Tegefjord, Förvaltningschef på Stenvalvet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Ingen bra dag för hyresrätten

  Opinion I tisdags blev det offentligt. Hyresgästföreningen (HGF) och de tre kommunala bostadsbolagen i Stockholms stad presenterade uppgörelsen om Stockholmshyra. Enligt HGF var det en bra dag för hyresrätten. Vi är av en annan uppfattning. Uppgörelsen lovar inte gott för hyresrättens framtida roll i Stockholmsregionen.

 • Riksdagen slopar investeringsstöd

  Nyheter I och med att Riksdagen röstat fram Moderaternas och Kristdemokraternas statsbudget kommer den rödgröna regeringens omdiskuterade investeringsstöd till hyres/studentbostäder att försvinna.

 • Trophi utvecklar Arninge Station

  Fastighetsmarknad Trophi Fastighets AB, bygger Arninge Station – en byggnad om 35 000 kvadratmeter. Förutom station för Roslagsbanan kommer byggnaden innehålla handel och service. 

 • ANNONS
 • Atrium Ljungberg tillsätter regionchefer

  Rekrytering Atrium Ljungberg skapar två nya regionschefstjänster för Stockholm – region Nord/Väst och region Syd. Organisationsförändringen görs för att möta de stora uppdrag som bolaget landat den senaste tiden. 

 • Billing slutar som vd på Nordstjernan

  Rekrytering Tomas Billing lämnar posten som vd på Nordstjernan efter 20 år. Vice vd Peter Hofvenstam har utsetts till ny vd. 

 • “Förvånande om Riksbanken höjer räntan”

  Ekonomi Inflationsutfallet som presenterades av SCB på onsdagen, i kombination med BNP-utfallet och nedgången i hushållens konsumtion talar för att Riksbanken behåller reporäntan oförändrad vid räntebeskedet nästa vecka. Det spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived