+
Illustration: Petter Furå.
 • Säljer Stendörren-aktier långt under budnivån

  PUBLICERAD 2018-12-06 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-12-06 14:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stendörrens huvudägare, Kvalitena, har den 3 december sålt 380 750 B-aktier i bolaget. En stor del av aktierna, 277 200 aktier sålde man till sin vd, och tillika styrelseordförande i Stendörren, Knut Pousette.

  Enligt Finansinspektionens insynsregister såldes aktierna till kursen 67,5 kronor vilket kan sättas i sammanhang till EQT Real Estates bud på Stendörren, som både Kvalitena och Knut Pousette har åtagit sig att acceptera. Budet ligger på 100,25 kronor per aktie, vilket är cirka 50 procent högre än kursen i transaktionen mellan Kvalitena och Pousette.

  Fastighetsnytt har sökt Knut Pousette för kommentar.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived