+
Bild: Riksbanken
 • Rikshem köper i Upplands-Bro

  PUBLICERAD 2018-12-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-12-20 15:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikshem köper ytterligare en projektfastighet i Upplands-Bro. Fastigheten säljs och uppförs av Odalen Fastigheter.

  Byggnaden inhyser en nyproducerad förskola och ligger i anslutning till det vårdboende som Rikshem förvärvade i våras. Ett 20-årigt hyresavtal har tecknats med Upplands-Bro kommun för förskolan.

  – Vi arbetar nära kommunerna och våra samarbetspartners för att utveckla moderna samhällsfastigheter. Genom förvärvet kan vi erbjuda förskola och vårdboende som angränsar till varandra, vilket är positivt för utvecklingen i området, säger Fredrik Edlund, Regionchef för Mälardalen på Rikshem.

  Projektet beräknas vara färdigställt under 2019.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Per Bolund blir ny bostadsminister

  Valåret 2018 I den nya regeringen lämnar bostadsfrågorna näringsdepartementet och flyttas istället till finansdepartementet, under ledning av Per Bolund (MP) – något branschen initialt reagerar positivt till. Samtidigt inrättas ett nytt infrastrukturdepartement.

 • Fastighetsbolagen stiger till rekordnivå

  Börs Stockholmsbörsens fastighetsindex stiger till en ny rekordnivå på måndagen efter en stark inledning på det nya året som höjt sektorn nästan 8 procent.

 • Flertal rekryteringar för Croisette

  Rekrytering Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

 • ANNONS
 • Ny koncernchef på Scandic

  Hotell Jens Mathiesen tar över som vd och koncernchef i Scandic Hotels Group och efterträder därmed Even Frydenberg.

 • ANNONS
 • Klövern hyr ut i Köpenhamn

  Uthyrning Klövern har tecknat två hyresavtal i Köpenhamn. Bolaget hyr ut cirka 3500 kvadratmeter kontorsyta till AP Pension. Dessutom hyr TUI Danmark cirka 970 kvadratmeter i fastigheten kallad Codan-huset.

 • Fler bostäder i Ängelholm

  Bostäder Midroc har, tillsammans med Wingårdhs Arkitektkontor, vunnit en markanvisningstävling i Ängelholm. Planen för området är att skapa en ny mötesplats med nya bostäder och utveckling av den nuvarande Parkskolan. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived