+
Mikael Norman. Foto: Cloetta.
 • Ny ordförande föreslås i Bonava

  PUBLICERAD 2018-12-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-12-13 16:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Valberedningen i Bonava föreslår att Mikael Norman väljs till styrelsens ordförande vid årsstämman i april.

  Mikael Norman har suttit i Bonavas styrelse i snart två år, och är även ledamot i Swedavia, Byggmax, Bravida och Cloetta.

  – Mikael är en mycket kompetent person och genom att lyfta upp honom till ordförande kan vi knyta honom ännu närmre bolaget vilket vi tror ligger i ägarnas intresse. Han har varit en uppskattad styrelseledamot i två år och vi är glada att han nu vill fördjupa sitt engagemang i Bonava. Jag har dessutom personligen sett Mikaels kapacitet från tiden på Nobia, säger Tomas Billing, ordförande i valberedningen.
  I övrigt föreslås omval av Carl Engström (nuvarande ordförande), Viveca Ax:son Johnson, Åsa Hedenberg, Samir Kamal, Frank Roseen samt Anna Wallenberg.

  Valberedningen består av Tomas Billing (valberedningens ordförande, Nordstjernan), Tomas Risbecker (AMF – Försäkring och Fonder), Mats Gustafsson (Lannebo Fonder), samt Carl Engström.

  Årsstämman hålls den 10 april.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Per Bolund blir ny bostadsminister

  Valåret 2018 I den nya regeringen lämnar bostadsfrågorna näringsdepartementet och flyttas istället till finansdepartementet, under ledning av Per Bolund (MP) – något branschen initialt reagerar positivt till. Samtidigt inrättas ett nytt infrastrukturdepartement.

 • Fastighetsbolagen stiger till rekordnivå

  Börs Stockholmsbörsens fastighetsindex stiger till en ny rekordnivå på måndagen efter en stark inledning på det nya året som höjt sektorn nästan 8 procent.

 • Flertal rekryteringar för Croisette

  Rekrytering Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

 • ANNONS
 • Ny koncernchef på Scandic

  Hotell Jens Mathiesen tar över som vd och koncernchef i Scandic Hotels Group och efterträder därmed Even Frydenberg.

 • ANNONS
 • Klövern hyr ut i Köpenhamn

  Uthyrning Klövern har tecknat två hyresavtal i Köpenhamn. Bolaget hyr ut cirka 3500 kvadratmeter kontorsyta till AP Pension. Dessutom hyr TUI Danmark cirka 970 kvadratmeter i fastigheten kallad Codan-huset.

 • Fler bostäder i Ängelholm

  Bostäder Midroc har, tillsammans med Wingårdhs Arkitektkontor, vunnit en markanvisningstävling i Ängelholm. Planen för området är att skapa en ny mötesplats med nya bostäder och utveckling av den nuvarande Parkskolan. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived