+
Karin Blomstrand. Bild: Akademiska Hus
 • Ny finanschef på Akademiska Hus

  PUBLICERAD 2018-12-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-12-19 09:40

  Textstorlek

  Dela med andra

  Karin Blomstrand har rekryterats till finanschef på Akademiska Hus. Hon efterträder därmed Agneta Rodosi som går i pension.

  Karin Blomstrand kommer närmast från rollen som Deputy Head of Large Real Estate på Danske Bank. Hon har inom Danske Bank även varit verksam som Senior Relationship Manager på Large Real Estate i elva år och dessförinnan bland annat varit CFO för Familjebostäder i Göteborg i tolv år. Karin Blomstrand har styrelseuppdrag i AB Svenska Bostäder och AB Stadsholmen.

  – Jag är mycket glad över rekryteringen. Karin har rätt kompetens och erfarenhet för att driva Akademiska Hus framgångsrika finansieringsarbete vidare. Det arbetet är en förutsättning för att vi årligen kan investera 2,5 – 3 miljarder kronor i ny- och ombyggnationer som stärker Sverige som kunskapsnation, säger Kerstin Lindberg Göransson, vd på Akademiska Hus, i ett pressmeddelande.

  Karin Blomstrand tillträder som finanschef senast den 6 mars 2019 med placeringsort i Göteborg.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived