+
Photo: Teresa Ahola.
 • New members of Kojamo’s management team

  PUBLICERAD 2018-12-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-12-07 21:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Kojamo has appointed Tiina Kuusisto as its new Chief Customer Officer and as a new member of the company’s management team. She joins the listed property company from Elisa where she has been CMO since the autumn and responsible for digital consumer sales and marketing since 2009.

  The company has also established the position of Chief Investment Officer and appointed Ville Raitio as CIO. He has most recently been with Aberdeen Standard Investments where he has held the position of Co-Head of Direct Property Nordic and Country Head, Finland. Prior to joining Aberdeen in 2013 Raitio has been with ATP Real Estate and Inrev.

  Tiina Kuusisto and Ville Raitio will start working for Kojamo in early 2019, according to a press release.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived