+
Bild: Kungsleden
 • Kungsleden hyr ut i Värtahamnen

  PUBLICERAD 2018-12-06 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-12-06 10:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kungsleden hyr ut till Vision i fastigheten Rotterdam 1 i Värtahamnen, Stockholm. Lokalen omfattar cirka 3300 kvadratmeter.

  Bolaget utvecklar fastigheten Rotterdam 1 till “The Rotterdam District” och under början av 2019 påbörjas ombyggnationen av entréer och fasad. I samband uthyrningen till Vision är 9400 kvadratmeter av fastigheten uthyrd, vilket uppgör 50 procent av den totala ytan. Den årliga hyresvolymen uppgår till cirka 28 miljoner kronor.

  – Värtahamnen kommer få en helt ny skepnad under de kommande åren och det ligger helt i linje med Kungsledens vision om att skapa attraktiva och hållbara platser som berikar människors arbetsdag. Vi är glada över att våra hyresgäster vill vara med oss på denna spännande resa, säger Christina Lindblom, marknadsområdeschef på Kungsleden.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived