+
Bild: Riksbanken
 • Hemsö extends loan maturity and interest rate periods

  PUBLICERAD 2018-12-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-12-07 18:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Hemsö has issued bonds for a total of 2 billion SEK through a number of transactions in October and November. The bonds carry a fixed coupon, the interest rate is undisclosed, and the times to maturity are in the interval ten to 25 years.

  The bonds were issued under Hemsö’s European MTN-programme, denominated in both EUR and SEK. They were almost entirely sold to new investors. Following the transactions, Hemsö has extended its average loan maturity period, which was 6.6 years at the end of Q3, and it’s fixed rate period, which was 5.1 years.

  “We will continue our successful efforts to broaden the company’s financing and to further extend the loan maturity and fixed-rate period,” comments Jonas Rosengren, Group Treasurer, Hemsö in a press release.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived