+
 • Förändringar i Fastpartners ledning

  PUBLICERAD 2018-12-04 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-12-04 15:07

  Textstorlek

  Dela med andra

  Koncernledningen i Fastpartner förändras när nyblivna affärsutvecklingschefen Andreas von Hedenberg tar plats i ledningen. Samtidigt lämnar regionchef Johan Böckert bolaget och efterträds av Jenny Tallskog.

  Jenny Tallskog har tidigare varit förvaltare och områdeschef på Fastpartner, men har även jobbar på Newsec, KLP Fastigheter och dåvarande DTZ. Hon tillträder sin nya tjänst som regionchef i region 2 under januari nästa år.

  Andreas von Hedenberg tillträdde den för bolaget nya rollen som affärsutvecklingschef under våren, han kommer främst fokusera på transaktioner och utveckling av större projekt inom det befintliga fastighetsbeståndet.

  Andreas kommer närmast från M2 Asset Management där han arbetade som affärsutvecklare.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived