+
Camilla Klint och Chris Helin. Foto: Magnus Länje.
 • Atrium Ljungberg tillsätter regionchefer

  PUBLICERAD 2018-12-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-12-13 10:34

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg skapar två nya regionschefstjänster för Stockholm – region Nord/Väst och region Syd. Organisationsförändringen görs för att möta de stora uppdrag som bolaget landat den senaste tiden.

  Bolaget har de senaste åren bland annat förvärvat många fastigheter och erhållit flera stora markanvisningar, bland annat i Slussen. Man tecknade även en avsiktsförklaring med Stockholms stad avseende närmare 200 000 kvadratmeter fastigheter och byggrätter i Slakthusområdet.

  Region Nord/Väst kommer att ledas av Camilla Klint och omfattar fastigheterna i Hagastaden, Stockholms City, Slussen, Kista, Sundbyberg, Uppsala och Göteborg. Hon har fram till nu varit marknadsområdeschef i Hagastaden/Norra innerstaden.

  Region Syd kommer att ledas av Chris Helin och omfattar fastigheterna i Medborgarplatsen, Liljeholmen, Sickla, Farsta, Slakthusområdet och Malmö. Han har varit marknadsområdeschef för Stockholm city.

  Mattias Celinder är och kommer fortsättningsvis att vara chef för affärsområdet Fastighet som omfattar hela bolagets fastighetsinnehav. De elva marknadsområdeschefer som idag direktrapporterar till Mattias Celinder kommer därmed att rapportera till sin respektive regionchef.

  – Vi utvecklar vår organisation för att möta dagens och framtidens behov och utmaningar. Genom anpassningen får vi en snabbfotad organisation med stort fokus på våra kunder och utvecklingen av våra områden, kommenterar Mattias Celinder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived