+
Bild: Riksbanken
 • Vincero gör ytterligare förvärv i Huddinge

  PUBLICERAD 2018-11-13 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-11-13 15:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vincero Fastigheter har köpte tre fastigheter i Storängens industriområde, i Huddinge. Transaktionen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 120 miljoner.

  Fastigheterna är fullt uthyrda och omfattar runt 7800 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

  Industriområdet är under omvandling till en ny stadsdel med drygt 3000 nya bostäder. Uppförandet av den första etappen, med 650 bostäder, är slutförd. Planarbetet för nästa etapper har påbörjats.

  – I och med dessa förvärv får Vincero en ökad kontroll och flexibilitet i ett område där vi redan är största fastighetsägare. Det ger oss tillsammans med Huddinge kommun bättre förutsättningar att driva en långsiktig och optimal utveckling, säger Robin Rutili, vd på Vincero AB.

  I samband med förvärvet äger Vincero runt 50 000 kvadratmeter mark och 27 000 kvadratmeter uthyrningsbar area fördelade på 15 fastigheter i området. Bolaget har även förvärvat Teltex AB med 16 medarbetare.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived