+
Bild: Veidekke
 • Veidekke får markanvisning i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-11-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-11-29 15:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Veidekke Bostad har tilldelats en markanvisning för byggnation av småhus vid Kvibergs park, i Göteborg. Markanvisningen avser totalt 15 småhus men det slutgiltiga antalet diskuteras under det kommande detaljplanearbetet.

  Småhusen kommer uppföras efter VeidekkeFlex-modell.

  – Vi är oerhört glada över denna markanvisning och ser fram emot att få vara med och utveckla ett helt nytt bostadsområde utanför Göteborg. Våra VeidekkeFLEX-radhus kommer att komplettera befintlig bebyggelse och bidra till att stärka områdets mångfald och sociala hållbarhet, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived