+
Peter Strand, Erik Selin, Christian Berglund och Nicklas Schmidt.
 • Superkoalition bakom nytt logistikbolag

  PUBLICERAD 2018-11-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-11-30 16:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighetsnytt rapporterade tidigare i veckan om att Christian Berglund, affärsområdeschef på Catena och medlem i bolagets koncernledning, valt att lämna bolaget. Med sig tar han även stjärnuthyraren Nicklas Schmidt och rykten på marknaden gör gällande att de tillsammans med ett par tunga fastighetsprofiler inom kort kommer att meddela om bildandet av ett nytt logistikbolag.

  Med sig lär de ha Erik Selin, vd och huvudägare i Balder, Peter Strand, tidigare vd på Victoria Park, samt det skånska byggbolaget Er-Ho Bygg. Det är med andra ord lite av en superkoalition som står bakom det nya bolaget.

  Berglund och Schmidt har tidigare arbetat tillsammans med Peter Strand i NLP som sedermera blev Tribona där Peter Strand var vd innan han tog över rodret i Victoria Park. I Victoria Park var sedan Erik Selin och familjen Hoffmann, som äger ER-HO Bygg, bland de största aktieägarna.

  Logistiksegmentet har de senaste åren blivit ett av fastighetsbranschens allra hetaste och intresset är stort.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived