+
Bild: Specialfastigheter
 • Serneke tecknar ramavtal med Specialfastigheter

  PUBLICERAD 2018-11-01 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-11-01 13:09

  Textstorlek

  Dela med andra

  Serneke har ingått ett ramavtal med statliga Specialfastigheter, som under avtalsperioden planerar att genomföra projekt för uppskattningsvis fyra miljarder kronor.

  Avtalsperioden omfattar sju år, under vilka Specialfastigheter planerar att genomföra 300 projekt årligen. Bolaget tecknar då avtal med flera entreprenörer för fyra zoner i landet, och Serneke har i upphandlingen valts ut som leverantör i samtliga zoner.

  – Avtalet med Specialfastigheter ligger helt i linje med vår strategi och kundbas – att jobba med samhällsfastigheter på uppdrag av offentliga verksamheter. Vi ser fram emot ett långt samarbete i en rad spännande och viktiga projekt, säger Marlene Wiberg, arbetschef på Serneke Bygg.

  Projekten kommer i huvudsak att utföras i anslutning till pågående verksamhet och i fastigheter med höga säkerhets- och skyddskrav, där verksamheten pågår dygnet runt året om.

  Projekten kommer vara ny-, om- och tillbyggnationer och kan vara allt från installationsprojekt till kompletta byggnader.

  Avtalet innehåller också option på förlängning med två plus tre år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived