+
Göteborg. Foto: Sverrir Thór.
 • Regio buys eleven properties

  PUBLICERAD 2018-11-09 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-11-09 21:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Regio, a vehicle managed by Brunswick Real Estate, has acquired eleven properties in Sisjön, south of central Göteborg, from Alaska Fastigheter. The total lettable floor area (LFA) of the portfolio is 38,000 sq.m., mostly office spaces.

  It is Regio‘s third acquisition in the Greater Göteborg area since the start of the year and in total, the company has acquired 66,000 sq.m. LFA, mostly offices. Grandab Management will manage the assets, as well as other assets owned by Regio in the Göteborg area.

  “With the Sisjön acquisition, the company has built an attractive and significant portfolio in Göteborg and vi intend to keep growing. Moreover, Sisjön has a good potential for development and we look forward to work with a concentrated portfolio in a strong area that we believe in,” Eric Bergström, CEO of Regio and Partner at Brunswick Real Estate, comments in a press release.

  Regio was advised by Vinge and PwC in the transaction while Alaska Fastigheter was advised by Panreal and Werks Advokater.

  Fastighetsnytt

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived