+
Göteborg. Foto: Sverrir Thór.
 • Regio buys eleven properties

  PUBLICERAD 2018-11-09 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-11-09 21:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Regio, a vehicle managed by Brunswick Real Estate, has acquired eleven properties in Sisjön, south of central Göteborg, from Alaska Fastigheter. The total lettable floor area (LFA) of the portfolio is 38,000 sq.m., mostly office spaces.

  It is Regio‘s third acquisition in the Greater Göteborg area since the start of the year and in total, the company has acquired 66,000 sq.m. LFA, mostly offices. Grandab Management will manage the assets, as well as other assets owned by Regio in the Göteborg area.

  “With the Sisjön acquisition, the company has built an attractive and significant portfolio in Göteborg and vi intend to keep growing. Moreover, Sisjön has a good potential for development and we look forward to work with a concentrated portfolio in a strong area that we believe in,” Eric Bergström, CEO of Regio and Partner at Brunswick Real Estate, comments in a press release.

  Regio was advised by Vinge and PwC in the transaction while Alaska Fastigheter was advised by Panreal and Werks Advokater.

  Fastighetsnytt

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Klarakvarteren 2.0 lever upp till forna visioner

  Fastighetsmarknad, Samhälle Citysaneringen, norrmalmsregleringen, rivningen av klarakvarteren, bygget av det moderna Stockholm. Kär stadsomvandling har många namn – och många kritiker. Visionen för den moderna och företagsvänliga huvudstaden nådde inte ända fram, men kanske håller drömmarna på väg att uppfyllas 50 år senare.

 • Nej även till bantat Nobelcenter

  Nyheter Nobelstiftelsen kan tänka sig en mindre byggnad och att Tullhuset bevaras, för att få ett Nobelcenter på Blasieholmen. Men det grönblå styret i stadshuset säger nej även till det nya förslaget, uppger SVT.

 • Förändringar i Jernhusens ledning

  Rekrytering Vid årsskiftet omorganiserar Jernhusen, bland annat genom nya affärsområden. I samband med detta lämnar Ann Wiberg och Mats Hubertsson bolaget – samtidigt som Cecilia Pettersson tar plats i ledningsgruppen. 

 • Vincero gör ytterligare förvärv i Huddinge

  Transaktioner Vincero Fastigheter har köpte tre fastigheter i Storängens industriområde, i Huddinge. Transaktionen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 120 miljoner.

 • När apparna förändrar staden

  Handel, Krönikor Det finns tyvärr gott om exempel på gamla handelsstråk som hamnat fel i den nya världen. På dessa platser är butiksdöden plågsamt påtaglig. Det gäller alltså att positionera sig rätt när apparna förändrar staden.

 • Skanska bygger ESS Campus

  Fastighetsmarknad - Syd Skanska har fått i uppdrag av Skandrenting att bygga ESS Campus, som består av kontor, laboratorium och verkstäder, i Lund. Avtalet är värt cirka 475 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived