+
Bo Westin. Foto: SSM.
 • Organisationsförändringar hos SSM

  PUBLICERAD 2018-11-29 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-11-29 14:30

  Textstorlek

  Dela med andra

  Försäljningschefen Bo Westin lämnar SSM Holding innan han knappt börjat. Samtidigt utses Christer Ljung som ny avdelningschef över produktion, och kommunikationschef Ann-Charlotte Johanssons uppdrag utökas.

  Det var i mitten av september som SSM meddelade att Bo Westin, närmast fastighetsansvarig på Migrationsverket och tidigare bland annat NCC och Peab, rekryterats som försäljningschef. Han skulle därmed ta plats i koncernledningen, och tillträda senast i december i år.

  Men på torsdagen meddelade bolaget att han lämnar bolaget, och att Mats Uhlén utsetts till tf försäljningschef under en rekryteringsprocess.

  Christer Ljung, idag inköpschef, tillträder rollen som avdelningschef produktion med ansvar för utvecklingen av bolagets produktion med fokus på kvalitet, tid och kostnad. Christer kommer att ha en delad roll som avdelningschef produktion och inköpschef under tiden SSM rekryterar en ny inköpschef.

  Ann-Charlotte Johansson, idag kommunikations- och IR-chef, får en utökad roll med ansvar för varumärke, extern och intern kommunikation, inklusive kundkommunikation, marknadsföring, hållbarhet samt IR.

  Organisationsförändringen sker omgående.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived