+
 • Genova hyr ut 4400 kvadratmeter

  PUBLICERAD 2018-11-09 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-11-09 13:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Genova har tecknat hyresavtal om totalt 4 400 kvadratmeter via två nya kontrakt i Uppsala och ett i Åkersberga.

  Genova har tecknat avtal om närmare 2 200 kvadratmeter i fastigheten Boländerna 9:11. Nya hyresgäster är Scandecor Sweden AB som hyr drygt 1 950 kvadratmeter på 5 år samt K360 Nordic AB som hyr cirka 250 kvm på 5 år.

  I fastigheten Runö 7:84 i Åkersberga har Roslagsvatten AB som tidigare även varit hyresgäst utökat sin yta med över 600 kvadratmeter och samtidigt förlängt sitt hyresavtal. Det nya hyresavtalet är på cirka 2 200 kvadratmeter och löper på 8 år.

  Fastigheterna är fullt uthyrda.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Klarakvarteren 2.0 lever upp till forna visioner

  Fastighetsmarknad, Samhälle Citysaneringen, norrmalmsregleringen, rivningen av klarakvarteren, bygget av det moderna Stockholm. Kär stadsomvandling har många namn – och många kritiker. Visionen för den moderna och företagsvänliga huvudstaden nådde inte ända fram, men kanske håller drömmarna på väg att uppfyllas 50 år senare.

 • Nej även till bantat Nobelcenter

  Nyheter Nobelstiftelsen kan tänka sig en mindre byggnad och att Tullhuset bevaras, för att få ett Nobelcenter på Blasieholmen. Men det grönblå styret i stadshuset säger nej även till det nya förslaget, uppger SVT.

 • Förändringar i Jernhusens ledning

  Rekrytering Vid årsskiftet omorganiserar Jernhusen, bland annat genom nya affärsområden. I samband med detta lämnar Ann Wiberg och Mats Hubertsson bolaget – samtidigt som Cecilia Pettersson tar plats i ledningsgruppen. 

 • Vincero gör ytterligare förvärv i Huddinge

  Transaktioner Vincero Fastigheter har köpte tre fastigheter i Storängens industriområde, i Huddinge. Transaktionen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 120 miljoner.

 • ANNONS
 • När apparna förändrar staden

  Handel, Krönikor Det finns tyvärr gott om exempel på gamla handelsstråk som hamnat fel i den nya världen. På dessa platser är butiksdöden plågsamt påtaglig. Det gäller alltså att positionera sig rätt när apparna förändrar staden.

 • Skanska bygger ESS Campus

  Fastighetsmarknad - Syd Skanska har fått i uppdrag av Skandrenting att bygga ESS Campus, som består av kontor, laboratorium och verkstäder, i Lund. Avtalet är värt cirka 475 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived