+
 • Fler kontorsplatser på Kungsholmen

  PUBLICERAD 2018-11-13 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-11-13 16:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Genom ett samarbete mellan Novi Real Estate och Workaround kommer nu 3329 kvadratmeter kontorsytor öppna upp på Kungsholmen, Stockholm. Lokalerna kommer under ett och ett halvt års tid fyllas med coworking-ytor.

  Workaround kommer förse med matchningstjänster och service för att optimera att lokalerna kan utnyttjas av småföretagare och startups. Kontorsytorna kommer finnas tillgängliga i väntan på omställningen av fastigheten. Lokalerna kommer rymma runt 300 personer.

  – För ett större fastighetsbolag är det ofta enklare att låta dem stå tomma än att hyra ut dem med den flexibilitet som krävs inför en planerad ombyggnation eller rivning. Det ville vi ändra på. Vi gör nu uthyrningsprocessen enklare och mer ekonomisk för hyresvärden samtidigt som vi ger kontorsmöjligheter till de som behöver, säger Andreas Broryd, vd och medgrundare till Workaround.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived