+
Bild: Riksbanken
 • Diös acquires properties in Östersund

  PUBLICERAD 2018-11-01 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-11-01 23:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös Fastigheter has bought three properties in Östersund by Frösö Park in a 90 million SEK transaction. In total, the properties amount to 12,000 sq.m. of lettable floor area and one of the acquired properties consists solely of building rights, according to a press release from Diös.

  “We regard the district to be the next big growth district in Östersund and have now established a strong position to be able to affect the development. Through our commercial properties and the acquired building rights, we have a good blend to be able to create values for both inhabitants and businesses in the district,” says Lars-Göran Dahl, head of business development at Diös.

  The deal will be closed mid-November.

  Fastighetsnytt

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived