+
Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn. Foto: Croisette.
 • Croisette öppnar kontor i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-11-05 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-11-02 14:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner expanderar och har öppnat ett kontor i Göteborg. Fokus blir initialt på uthyrningsrådgivning och värdering och kontoret kommer att ledas av Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn.

  Av ett pressmeddelande från Croisette framgår att bolaget sedan starten för drygt tre år sedan så har man haft en uttalad ambition om en kraftig men organisk tillväxt. Sedan dess har man etablerat verksamhet i Stockholm och nästa steg i tillväxten blir Göteborg där bolaget på måndagen öppnar ett kontor på Vasagatan 43a, med Wallenstam som hyresvärd.

  Per Svensson, vd på Croisette, säger i en kommentar att etableringen är en viktig del av bolagets långsiktiga strategi, och enligt plan.

  – Kanske förstår nu marknaden att vi menar allvar med att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare, med betoning på Sveriges, säger han.

  De första medarbetarna blir Mimoza Zeneli, Head of Leasing Gothenburg, och Andreas Joelsson Svenn, Head of Valuation & Analysis Gothenburg, båda med förflutet på Croisettes Malmökontor. Flera rekryteringar är dessutom på gång, meddelar bolaget.

  – Jag är ödmjuk inför uppgiften, men ser väldigt mycket fram emot att ta en betydande marknadsandel från det nya Göteborgskontoret. Extra kul är att få tillföra Croisettes tänk till denna marknad och det kommer inte ta många månader innan vi är ett helt team”, säger Mimoza Zeneli i en kommentar.

  Andreas Joelsson Svenn säger att han ser framemot den nya uppgiften, att bygga upp en värderingsavdelning i Göteborg.

  – Mitt ursprung är också från regionen så det känns extra kul att få vara med och ta Croisette tillbaka hemåt, säger han.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived