+
Malin Rosén. Foto: Brinova.
 • Brinova tillsätter vice vd

  PUBLICERAD 2018-11-09 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-11-09 14:07

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Brinovas cfo, Malin Rosén, utses till vice vd med omedelbart tillträde.

  Malins roll på bolaget är till vissa delar som ställföreträdare för vd på operativ nivå och utgör tillsammans med Vd, Koncernledning. För att tydliggöra detta har bolaget beslutat att utse henne till vice Vd. Malin Rosén kommer även fortsatt att ansvara för ekonomi och finans.

  – I och med Brinovas listbyte till reglerad marknad som genomfördes i slutet av september, vill Brinova förtydliga bolagets ledning, Malin arbetar redan idag mot kunder och marknaden som en representant för Brinova och utses därför till Brinovas vice Vd, kommenterar vd Per Johansson, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived