+
 • Willhem förvärvar i Sundbyberg

  PUBLICERAD 2018-10-01 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-10-01 10:34

  Textstorlek

  Dela med andra

  Willhem förvärvar ett hyresprojekt i Ursvik, Sundbyberg. Säljare är Bonava och transaktionen sker till ett överenskommet fastighetsvärde om 190 miljoner kronor.

  Projektet omfattar två punkthus med tillhörande parkeringsplatser. Fastigheterna rymmer 66 hyreslägenheter och har totalt 4278 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

  – Vi är nöjda med att kunna stärka vår position i Stockholm ytterligare och bredda vårt erbjudande med fler nyproducerade bostäder. Projektet kompletterar vårt befintliga bestånd på ett mycket bra sätt, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

  – Utveckling av yteffektiva och attraktiva hyresrätter spelar en viktig roll för att förverkliga vår vision att skapa hem och levande områden där människor trivs. Vi är glada över att få förtroendet av Willhelm att utveckla ytterligare ett sådant projekt tillsammans med dem, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef på Bonava Sverige.

  Projektet beräknas överlämnas under sommaren 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived