+
Christoffer Bööj. Foto: Goldbeck
 • Goldbeck etablerar sig i Skandinavien

  PUBLICERAD 2018-10-17 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-10-17 14:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det tyska byggföretaget Goldbeck storsatsar på Skandinavien och har under året byggt upp en organisation i Sverige. Christoffer Bööj, tidigare affärsutvecklare på Logistic Contractor, har utsetts till Branch Manager Scandinavia.

  Bolaget har tidigare levererat två logistikprojekt i Sverige och fem parkeringshus i Danmark. Två projekt pågår just nu.

  – Tillsammans med fem medarbetare som flyttats från Goldbecks europeiska verksamhet har jag fått det intressanta uppdraget att ansvara för etableringen i Skandinavien. Senare i år kommer vi att färdigställa en terminal på 23 000 kvm i Jönköping. I början av 2019 påbörjar vi ett parkeringshus med 400 parkeringsplatser i Köpenhamn. Under hösten kommer vi att förstärka organisationen ytterligare för att intensifiera marknadsbearbetningen, säger Christoffer Bööj, Branch Manager Scandinavia.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived