+
 • Storebrand rekryterar Asset Manager

  PUBLICERAD 2018-10-12 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-10-12 12:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Storebrand Fastigheter har rekryterat David Lundkvist som Asset Manager med ansvar för bolagets kontorsportfölj. Han kommer närmast från Tenant & Parnter, där han varit tjänsteområdesansvarig för Tenant Representation.

  – Vi har haft en hög investeringstakt av nya fastigheter parallellt med projektutveckling inom den befintliga portföljen i Sverige och jag är mycket glad över att ha rekryterat David Lundkvist som Asset Manager. Davids erfarenhet från lokalupphandlingar och hyresförhandlingar kommer förstärka teamet ytterligare säger Marita Loft, vd på Storebrand Fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived