+
 • SSM utser valberedning

  PUBLICERAD 2018-10-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-10-30 13:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  SSM Holdings valberedning har utsetts och den består av representanter för tre av de fyra största ägarna i bolaget samt styrelseordförande. Weland Holding som är SSM:s tredje störste ägare valde att avböja plats i valberedningen som dock representerar över 80 procent av kapital och röster i bolaget.

  I valberedningen sitter Ulf Morelius som representerar huvudägaren Eurodevelopment AG, Johannes Wingborg som representerar Länsförsäkringar Fondförvaltning, Peter Lundkvist som representerar Tredje AP-fonden och Anders Jansson som är styrelseordförande i SSM.

  Johannes Wingborg är ordförande i valberedningen, enligt ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived