+
Bild: Skanska
 • Skanska signs lease in Aura office building

  PUBLICERAD 2018-10-05 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-10-05 23:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skanska will let one level in its office building Aura in Citadellsstaden, Malmö, to Lindab. The Citadellstaden area is a new area under construction in centrally located Unversitetsholmen in Malmö. The area will be home to offices, residentials, a pre-school and retail.

  As the lease with Lindab has been signed, only 2,500 sq.m. in Aura remain to be leased. The building is expected to be completed during the spring of 2019 and Grant Thornton will be among other tenants, as well as Trägårdh Advokatbyrå.

  Fastighetsnytt

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived