+
Johan Öhlund Lagerdahl.
 • Ny Sverigechef på Patrizia

  PUBLICERAD 2018-10-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-10-30 14:57

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Johan Öhlund Lagerdahl tillträdde under sommaren posten som Country Manager & Head of Asset Management Sweden på Patrizia. Han var sedan 2008 anställd som Asset Manager på tyska bolaget Triuva (tidigare IVG) som köptes upp av Patrizia nyligen.

  Patrizias svenska verksamhet förvaltar i dagsläget tillgångar till ett värde om cirka 2,8 miljarder kronor och ambitionen är att stärka positionen i Sverige. Det vill man göra dels genom förvärv av främst kontor och modern logistik, dels genom att fortsätta utveckla sin befintliga fastigheter som Stockholm Quality Outlet i Barkarby.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived