+
 • Ny förvaltningschef för HSB Malmö

  PUBLICERAD 2018-10-10 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-10-10 08:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  HSB Malmö har rekryterat Mikael Jönsson som chef för bolagets affärsområdet Förvaltning. Utöver sitt nya uppdrag håller han kvar uppdraget som vd för HSB Landskrona, som han har haft sedan 2012. Enligt ett pressmeddelande från HSB är rekryteringen en del av det långsiktiga samarbete som nu inleds mellan HSB Malmö och HSB Landskrona.

  – Jag är väldigt glad att kunna förstärka vårt team med en så kompetent ledare som Mikael. Han har en gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen, i synnerhet inom området förvaltningstjänster. Dessutom kan han HSBs affär och organisation på sina fem fingrar, kommenterar Michael Carlsson, vd HSB Malmö, rekryteringen.

  Redaktionen 

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived