+
 • Newsec vinner uppdrag vid Slussen

  PUBLICERAD 2018-10-05 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-10-05 14:20

  Textstorlek

  Dela med andra

  I samband med ombyggnaden av Slussen planeras en ny handelsplats om cirka 8 000 kvadratmeter, med cirka 50 butiker fördelat på två plan under mark. Newsec har vunnit stadens upphandling som strategisk rådgivare för försäljningen av handelsplatsen.

  Ett delprojekt i det stora ombyggnadsprojektet vid Slussen är handelsplatsen, där Stockholms stad vill hitta en stadsutvecklare “som kan bidra till att förverkliga stadens vision om Slussen som en levande mötesplats”, enligt ett pressmeddelande.

  – Det här är en viktig pusselbit i stadens utveckling. Vår målsättning är att hitta en långsiktig fastighetsägare att samarbeta med, säger Peter Svärd, projektchef Slussen, Stockholms stad.

  Newsec ska vara stadens rådgivare och bistå med handledning inför en försäljning med fokus på hur och med vilka aktörer Slussens handelsplats kan utvecklas på bästa sätt.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived