+
Entré mot Sicklastråket. Fotograf: Carl-Johan Erikson
 • AL hyr ut i Sickla Front

  PUBLICERAD 2018-10-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-10-09 11:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg hyr ut till Domstolsverkets tre verksamheter, Nacka tingsrätt, Mark- och miljödomstolen samt Hyres- och arrendenämnden i Sickla Front, Stockholm.

  Uthyrningen omfattar lokaler om totalt 11000 kvadratmeter. Sickla Front består av två hus på totalt 25000 kvadratmeter.

  –Atrium Ljungbergs arbete med att skapa stad i Sickla, tar nu ytterligare ett steg med två nya moderna kontorshus. Domstolsverket är en hörnpelare i samhället och vi är mycket glada att välkomna dem hit, säger Annica Ånäs, vd på Atrium Ljungberg.

  – Det känns fantastiskt roligt att få flytta in i moderna lokaler i en växande stadsdel. Vi kommer dessutom att kunna sitta mer samlat än vad vi gjort tidigare vilket är mycket positivt, säger Cecilia Klerbro, lagman vid Nacka tingsrätt.

  Övriga hyresgäster blir Yamaha Motors , Vroom och SecMaker. Inflyttning sker successivt under hösten 2018 och våren 2019.

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • “Bostadsmarknaden i Sverige är osund”

  Finland Sverige är den största garantin till varför Finland inte kommer att införa regleringar, säger Kojamos vd, Jani Nieminen. “En reglerad hyresmarknad med investeringsstöd är alldeles för stel”.

 • Riksbanken väntas höja räntan i december

  Ekonomi Onsdagens räntebesked från Riksbanken blir antagligen en ganska odramatisk historia men många bedömare tror att centralbanken kommer signalera tydligare att det blir en höjning i december.

 • Hyreshöjningen störst i Nykvarn

  Bostäder Hyresgästföreningen har kartlagt hyresnivåerna i landet, där Täby kommun ligger i topp med en medianhyra på 118 kronor per kvadratmeter och månad. Högsta genomsnittliga hyreshöjningen förra året ägde rum i Nykvarns kommun.

 • ANNONS
 • Fortsatt stort behov av hotell i Stockholm

  Hotell Trots att antalet hotellrum har ökat markant i Stockholm de senaste åren, finns fortfarande behov av ytterligare cirka 1 000 hotellrum i staden. Det visar Hotellrapporten 2018, som Stockholms Business Region står bakom. 

 • ANNONS
 • Rekordlåga vakanser för Wihlborgs

  Börs Wihlborgs förvaltningsresultat steg 12 procent till 372 miljoner kronor i det tredje kvartalet, bland annat till följd av en mycket god efterfrågan på det Skånska bolagets kontorslokaler. Enligt bolaget ligger vakanserna nu på rekordlåga nivåer.

 • Axfast och Slussgården rankas i topp

  Fastighetsmarknad Axfast och Slussgården rankas högst i Sverige i MSCI:s ranking över de fastighetsinvesterare som ingår i deras index i respektive land. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived