+
Åsa Henninge. Foto: Wästbygg.
 • Wästbygg förstärker på flera orter

  PUBLICERAD 2018-09-12 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-12 09:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wästbygg Projektutveckling rekryterar fyra i Göteborg, två i Stockholm och en ny medarbetare i Malmö. Dessutom tar Magnus Björkander rollen som vice och Christoffer Söderström rollen som produktutvecklingschef.

  Magnus Bjrökander har fram till nu varit regionchef syd och Christofer Söderström affärsutvecklare i region öst.

  – Vi är mycket glada över att ha landat rekryteringen av dessa nyckelpersoner. Det tillsammans med tydliggörandet av vår kompetensinriktade organisation gör att vi nu står väl rustade för de projekt vi har i portföljen och de som komma skall, säger Åsa Henninge, vd.

  I Göteborg rekryteras Boris Damljanovic och David Alm som affärsutvecklare, Jacob Geijer som fastighetsekonom och Jessica Åström i en kombinerad roll som kund-/marknadsansvarig och projektutvecklare. Boris Damljanovic och Jacob Geijer kommer båda från Svefa. David Alm lämnar en tjänst vid Lokalförsörjningsförvaltningen i Borås och Jessica Åström kommer närmast från Riksbyggen.

  I Stockholm rekryteras projektutvecklingschef Ulla Sjölund och kund- och marknadsansvarig Maria Carlsson. Ulla Sjölund kommer från Ikano Bostad och Maria Carlsson från Bonava.

  I Malmö har nyligen Lisa Krigström rekryterats i rollen som projektutvecklare. Hon kommer närmast från Veidekke.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived