+
Bild: Riksbanken
 • Structors omsättning ökade med 7 procent

  PUBLICERAD 2018-09-06 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-09-06 14:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Structorgruppen gjorde ett rörelseresultat om 62 miljoner kronor för årets första halva. Då omsättningen uppgick till 439 miljoner kronor innebär det en rörelsemarginal om 14,1 procent men då bolaget delade en fjärdedel av sin vinst med sina medarbetare så låg verksamhetens rörelsemarginal på 18,8 procent baserat på rörelseresultat före vinstdelning.

  Av ett pressmeddelande från Structor som Fastighetsnytt har tagit del av så ökade omsättningen med 7 procent och rörelseresultatet med 4 procent jämfört med första halvåret 2017.

  – Vi fortsätter att växa organiskt med våra kunder och deras projekt i fokus. Vi har startat två nya bolag under första halvåret i år. Vi ser fram emot en intensiv höst och vi planerar för att kunna starta ytterligare ett till två nya bolag under året”, säger Monica Granberg, vd för Structor, i en kommentar.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived